Trainiing agressiecoach
Training agressiecoach en ergocoach

Agressie nieuws: In het najaar kun je je agressiecoach vaardigheden vergroten bij Transparant Training.

Agressie trainingen zijn maatwerk. Deze agressie coach training  wordt aangeboden aan een VVT-instelling. Kijk even mee wat we dan doen. Het begrip agressiecoach introduceerde we al in 2008.   We hebben sinds die tijd dus veel ervaring in de do- en don’ts opgebouwd. Profiteer nu ook van deze kennis.

Opdrachtformulering: Medewerkers handvatten te geven als agressiecoach aan de slag te gaan. De bestaande ergocoaches kennis, kunde en vaardigheden aanreiken zodat ze als agressiecoach aan de slag kunnen. Ze ontvangen daarnaast praktische up to date tools om hun werk als agressiecoach professioneel uit te voeren.

De doelstellingen/inhoud voor dit traject/training

  1. De deelnemers (her)kennen de plek van de agressiecoach in de organisatie en het bijbehorende werkterrein.
  2. De deelnemers zijn in staat op medewerker-niveau het thema laagdrempelig te bespreken en medewerkers/het team bewust te maken van agressie(signalen).
  3. De deelnemers kennen “de nazorgcyclus” en kunnen nazorg organiseren dan wel zelf uitvoeren. Ze zijn in staat om mensen bij te staan en tijdig door te verwijzen als er stagnerende signalen zijn bij de verwerking van een incident.
  4. De deelnemers kunnen casuïstiek zo bewerken dat ze die zelfstandig kunnen presenteren en dat er een leermoment ontstaat voor anderen.
  5. De deelnemers zijn in staat om een sparringpartner te zijn voor elkaar, de teamleider en eventueel het MT.
  6. De deelnemers stippelen een persoonlijk groeitraject naar agressiecoach uit en denken na over de rol van de agressiecoach in de organisatie. Ze groeien persoonlijk in de rol van agressiecoach.
  7. Daar waar nodig is telefonische nazorg/coaching voor de deelnemers beschikbaar

Heb je zin in deze training of wil je meer informatie: neem dan contact met ons op.

Trainiing agressiecoach

Agressiecoach is voor iedereen haalbaar met de technieken van Transparant Training