Train de trainer praktijk
Start Incompany Omgaan met agressie Opleiding Train de Trainer

Droomt u ervan om uw eigen train de trainers op te leiden. Of wilt u zelf een train de trainer worden? Met ons doelgerichte trainersprogramma is dat – wel met hard werken natuurlijk – vrij eenvoudig. Een train de trainer met basistechnieken. Gericht op echtheid en groei van u of uw trainersgroep.  Start ook uw trainerstraject. U hebt de kennis al; de toepassing leert u bij ons.

Uw training wordt op maat gemaakt door Serge Willemstein. Hij is als geen ander in staat u te motiveren om het beste uit uw zelf en uw groep te maken. U leert transparant te zijn voor uw groep, collega’s en omgeving. U speelt geen rol, hebt geen trainerstrucjes. Kortom u bent uzelf! TIP: Welke positieve kenmerken geven anderen aan u? Deze kenmerken maken wie u bent en zetten u in uw kracht. Serge Willemstein leert u deze authenticiteit in te zetten. Het resultaat zal zijn een ontspannen, heerlijke en inspirerende training.

Actueel

In een gehandicaptenzorg instelling wil graag 11 train de trainer omgaan met agressie trainen. Het project is gestart met een visie-bijeenkomst. Daarna is het programma met oa groepsdynamic ontwikkeled en uitgevoerd. Een maatwerktraject van de bovenste plank.  Meer weten over dit spannende traject of eens sparren over uw persoonlijke mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op.