Spetterend najaar 2015

Transparant Training uw specialist in het omgaan met agressie trainingen en advies bereikt steeds meer klanten. Welke?  Een korte preview ter inspiratie voor uw eigen training of coachingswens.

  1. We ronden bij Bartimeus een maatwerk training train de trainer af. Uitkomst van dit traject zal zijn dat er 5 nieuwe train de trainers “omgaan met agressie en veiligheid” zijn opgeleid. Ze zijn in staat een didactisch verantwoorde training te ontwerpen, te spelen met weerstand en de “energie” van de groep te benutten. Verder heeft de trainersgroep visie en missie bepaald en kan daarmee een sleutelrol gaan vervullen in de organisatie
  2. Er staan enkele omgaan met agressie trainingen gepland bij thuiszorginstellingen, jeugdzorginstellingen. Deze trainingen worden hoog gewaardeerd en zijn ons paradepaardje. Deze trainingen worden op locatie gegeven. De-escaleren kunt u leren, is ons motto. En dat gaat weer gebeuren ook.
  3. Een teamoachingopdracht. Stel u hebt een team dat we de competenties heeft, maar net even dat zetje in de rug mist. Transparant Training ontwerpt een programma waarin de medewerkers,, taakteams op weg gaan naar zelfsturend werken. Deze uitdagende opdracht met hoogopgeleiden in Amsterdam speelt in Q3 en Q4 van 2015
  4. Presenteren / Retorica blijft toch best spannend. Wat kunt u doen als al die ogen die op u gericht zijn en u voelt de spanning toenemen. Geen nood! In onze unieke individuele of groepstraining krijgt u praktische tools, In deze incompany training geven we professionals de tools om hun presentatie voor een kleine groep ontspannen en effectief over te brengen.

Heeft u ook plannen op trainingsgebied. En zoekt u daarvoor een unieke oplossing – dus geen 12 in een dozijn- . Vraag dan een gesprek aan.

 

Geen Reacties

Plaats een reactie