Wat wij voor u kunnen betekenen...

Diensten

Transparant Training & Projecten biedt diverse Trainingen en diensten.
Kijk gerust of er iets bij is wat u aanspreekt dan horen we het wel
De agressiekoffer
Maak het thema agressie in 12 weken op een originele en laagdrempelige manier bespreekbaar. Voer opdrachten uit en ga Samen aan de slag. Compleet en makkelijk uit te voeren. Op maat te maken.
Quickscan omgaan met agressie
U wilt weten hoe uw organisatie ervoor staat op het gebied van veiligheid/omgaan met agressie? Nodig ons uit en krijg een eerlijk objectief beeld met plan van aanpak om uw ambitie waar te maken.
Coaching on the Job
U heeft een medewerker die vastloopt/vastgelopen in door het een gebrek aan vaardigheden, stress of gemis aan vertrouwen. Met dit traject komt de flow en het plezier weer terug bij u en uw medewerker.
Maatwerk Workshop of training
Stel u signaleert een probleem binnen uw team, organisatie of u zelf; uw wilt daar een oplossing voor. Nodig ons uit en laat u verrassen door onze oplossing.
De emotiewijzer
De emotiewijzer is een gebruiksvriendelijke tool die u, uw kinderen of uw clienten helpt constructief om te gaan met emoties. Effectief en Kleurrijk.
Traingen omgaan met agressie
Uw problematiek en wensen staan centraal. We bieden maatwerk trainingen in het omgaan met agressie. Doelgericht en met resultaat.
Assertiviteit
Subassertiviteit of over assertiviteit beperken uw medewerkers in hun persoonlijke groei. Zet uw medewerkers vrij door een korte training. Altijd goed. U krijgt een andere positieve medewerker terug. Onwaarschijnlijk maar toch waar.
Zet uw docenten in hun kracht
Assessment en training om docenten beter te laten functioneren. Docenten die niet functioneren, staan zichzelf in de weg en doen het vak van docentschap tekort. De leerlingen komen niet tot hun doel. Met deze persoonlijke training schalen we uw docenten op.
Subsidies aanvragen
Subsidies aanvragen is tijdrovend, specialistisch en bureaucratisch. Rapportages, tussentijdse vragen, ingewikkelde eisen van de subsidieverstrekkers, zorgen eerder voor een frons dan voor een glimlach. Daar krijg je geen energie van.