Wat wij voor u kunnen betekenen...

Diensten

Transparant Training & Projecten biedt diverse Trainingen en diensten.
Kijk gerust of er iets bij is wat u aanspreekt dan horen we het wel
Nederlands op de werkvloer
Wilt u laaggeletterheid tegengaan en het Nederlands van uw medewerkers verbeteren? Vraag naar onze gerichte aanpak en succeservaringen. We denken graag met u mee!
Training Digitale Weerbaarheid
U merkt dat uw medewerkers niet aanhaken bij de digitale wereld. Simpele handelingen lukken niet, zoals een adreswijziging, of ze beantwoorden hun emails niet. Uw mensen digitaal weerbaar? Stuur ons een mail
Coaching on the Job
U heeft een medewerker die extra aandacht nodig heeft? Vaak gaat het om een zetje in de rug! Een actieve coaching om problemen op te lossen. Met dit traject komt de flow en het plezier weer terug bij u en uw medewerker.
Uw eigen maatwerk-training
Van maatwerk worden we blij ūüôā U weet wat u wilt veranderen?! Laat ons dan de training ontwerpen. Nodig ons uit en laat u vrijblijvend verrassen.
Training omgaan met emoties
Omgaan met emoties gaat mbv de emotiewijzer een stuk makkelijker. Het is een gebruiksvriendelijke training en tool. Als wij de handvatten geven, kun jij ze in praktijk brengen. Effectief en Kleurrijk.
Training omgaan met agressie
Leer de-escaleren. Doorzie de signalen, handel gericht en blijf vrij van agressieve uitingen van anderen. We bieden maatwerk trainingen in het omgaan met agressie. Doelgericht en met resultaat.
Leer Nee zeggen!
Onze klassieker! Leer uw grenzen aangeven. U mag denken en zeggen wat u wilt zonder u schuldig te voelen. In een korte ontspannen training leert u de fijne kneepjes van het NEE-zeggen. U komt eindelijk op voor uw eigen belang. Op een gezonde manier wel te verstaan.
Zet uw docenten in hun kracht
Assessment en training om docenten beter te laten functioneren. Docenten die niet functioneren, staan zichzelf in de weg en doen het vak van docentschap tekort. De leerlingen komen niet tot hun doel. Met deze persoonlijke training schalen we uw docenten op.
Ondersteunende Subsidies aanvragen?
Er zijn tal van subsidies! Wij houden voor u relevante subsidies in de gaten en helpen met aanvragen en uitvoeren. Meer weten? Vraag ernaar. Er is meer mogelijk dan u denkt