Omgaan met agressie Noord Holland

Agressietraining in Alkmaar en Purmerend

Omgaan met agressie daar wil je makkelijk en ontspannen mee omgaan. In onze korte praktische omgaan met agressie trainingen met rollenspelacteur (-keuze) krijg je handvatten in het omgaan met agressie. Al onze trainingen zijn maatwerk. Je leert snel door onze unieke aanpak. We gaven al trainingen in de thuiszorgbranche, ghz, ziekenhuizen, jeugdzorg-instellingen en maatschappelijke instellingen.

Onderwerpen van de omgaan met agressietraining zijn:
  • Het herkennen van de oplopende schaal van agressie en daaraan grenzen stellen
  • Het aanleren van gesprekstechnieken met de acteur, waarin je grenzen aangeeft op een ontspannen manier.
  • Het aanleren van veiligheidstechnieken, voor het geval je vastgepakt wordt bij je handen, overhemd, haar. Doel is snel loskomen – en in de communicatie gaan of hulp halen zonder geweldshandelingen te doen (=olie op het vuur te gooien)
  • Hoe de nazorg verbeteren en het invoeren van de agressiecoach
  • Mogelijkheid tot train de trainer trajecten.
Kenmerken: laagdrempelig, respect voor elkaar, Praktisch en humor
Duur van de omgaan met agressie training

Deze kan in de vorm van een voorlichting, een workshop of een training. De meeste trainingen die we geven, duren 1 dag. Vanzelfsprekend kan het ook korter, houd er dan wel rekening  mee dat de impact dan beperkter is.

Wie geven de trainingen?

De omgaan met agressietrainingen worden gegeven door ervaren trainers die hun sporen verdiend hebben, ze hebben HBO+ als opleiding, zijn “ervaringsdeskundigen” en spreken uit de praktijk. De trainer heeft in meer of mindere mate te maken gehad met agressie, weinig zelfvertrouwen of faalangst. De trainers hebben dit overwonnen en dat merkt u als klant. Optimistisch, doelgericht, met aandacht voor jou. Deze training zet ook jou aan tot stappen!

Contact/meer weten: vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan door een mail naar serge@transparanttraining.nl
Voorbeeldprojecten in  Purmerend en omgeving zijn.
  • Stichting Particura
  • Stichting Amstelring